Konyhai eszközök 100% Chef Écoiffier gofrisütő kávéfőző és pénztárgép 18 hó-tól

Termék leírása

Konyhai eszközök 100% Chef egy igazán kiváló kiegészítő készlet játékkonyhába gyerekek részére 18 hónapos kortól, akik szívesen öltenek magukra szerepeket. Konyhai készlet számos kiegészítőt rejt magában, mégpedig valósághű kávéfőzőt kapszulákkal és csészével, pénztárgépet mikrofonnal, gofrisütőt gofrikkal, melyet a finom tejszínhabbal tudnak ízesíteni. Természetesen a fizetéőeszköz sem hiányozhat, így bankjegyek és érmék is pénztárgép részét képezik. Az igényes vásárlók bankkártyával is fizethetnek, nem szükséges kézpénzt maguknál tartani. Minden egyes kiegészítő tökéletes játékkonyhákba, boltokba, büfébe vagy kávézóba. Minőségi műanyagból készültek, mely tartós és strapabíró tulajdonságokkal rendelkezik. 

Konyhai eszközökkel a hosszantartó móka garantálva lesz, testvérek és barátok szívesen öltenek majd magukra szerepeket. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék konyhai szettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.