Konyhastúdió játékbabának The Baby's Kitchen Écoiffier főző- és étkezősarokkal 18 hó-tól

Termék leírása

Konyhastúdió játékbabának The Baby´s Kitchen a francia Écoiffier vállalat műhelyéből igazán kiváló ajándék minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 18 hónapos kortól. A gyönyörű rózsaszín, szürke és fehér színkombinációban tündöklő konyhastúdió mindent megad a kis dadusoknak, amire szükségük lehet kedvenc játékbabájuk gondozásához. A konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogató és 4 polc található tárolóhellyel. A 10 tartozékból álló gazdag készlet tartalmaz egy cumisüveget, egy doboz Lactilou-t, egy rózsaszín tányért zöld kanállal és villával, narancssárga BIO joghurtot és egy konyhai mixert mérőpohárral és 2 keverőtartozékkal.

Ez a csodás játékkonyha éveken keresztül nagy kedvenc lesz, valósághű élményeket nyújt a gyerekek számára a kis dadus szerepébe bújva. Megtanulják, hogyan kell felmelegíteni a tejet, elkészíteni az ételt és etetni a babájukat a kényelmes étkezőben, melynek háttámlával ellátott rózsaszín ülőkéje stabilan tartja a babát. A babázás fejleszti a kognitív, motoros készségeket és az önállóságot. A gyerekek szeretnek úgy tenni, mintha a babájuk valódi lenne, ezért naponta szívesen gondoskodnak róla. Utánozzák szüleiket, babázás közben felelősségtudatra, önbizalomra tesznek szert. A konyhastúdió sok örömteli élményt nyújt számukra az ételkészítés és a baba etetése közben, miközben fejleszti kommunikációs és nyelvi készségeiket is. A babát a csomag nem tartalmazza.

Konyhastúdió erős és ellenálló műanyagból készült, tapintásra kellemesen sima. Méretei a terméknek 62*30*61 cm, nem tartalmaz elektronikus funkciót.  Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek62*30*61 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.