Kiságyforgó pillangókkal Virág Flower Cotoons Smoby dallamokkal és fénnyel rózsaszín/kék 0 hó-tól

Termék leírása

A kiságyforgó Flower Cotoons Smoby egy csodaszép többfunkciós játék legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. A gyermek körforgó biztonságosan a kiságy széléhez erősíthető csavarral, alkalmazkodik a babaágy szélességéhez. A kiságyforgó zöld-rózsaszín vagy kék-rózsaszín színkombinációban tündököl és virág formában lett kialakítva. Ez az egyedi kiságyforgó gyerkőce társa lesz a babaágyban és 4 dallammal fogja őt álomba ringatni. A kiságyforgó virágokat és pillangókat vetít a mennyezetre, a lágy színváltó tompa fény pedig nyugtató hatással lesz a kicsire. A kiságyforgó távirányítóra működik, így nem fogja csöppségét zavarni altatás közben, ha be vagy ki szeretné a kiságyforgót kapcsolni. Virág szárán néhány levél díszeleg és egy Cotoons mesefigura mászik fel rajta. A virágon tarka játékok lógnak, melyek a baba feje fölött forognak.

Gyereket lenyúgözik és megnyugtatják és lassan álomba szenderítik. A virág felső részén gombok találhatóak különféle hang és fényeffektek elindítására. A kiságyforgó 2xAA/LR6 és 2xAAA/LR03 elemekre működik, melyek nem képezik a csomag részét. A körforgó teljes magassága 57 cm. Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is lehet. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. A játék nagyon jó eszköz lehet a csöppség számára az új környezete megismerésében, felfedezésében, így akár könnyebben nyit az új világ felé és reagál a külső behatásokra. A zenélő körforgó kb. 10 percig zenél, de a távirányítóval akár 40 percre is aktiválhatjuk a körforgót anélkül, hogy zavarnánk a babát.

A Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét. Az ár egy kiságyforgót takar, melyik színt választja rózsaszín/kék, kérjük a rendelés megjegyzésében feltüntetni.

Jellemzői

 • kiságyforgó babaágy fölé
 • mesés motívum, virag forma
 • rózsaszín kislányoknak/ kék szín kisfiúknak
 • sötétben világít
 • kellemes dallamokat játszik
 • 10 vagy 40 percen keresztül játszik
 • távírányítós kezelés
 • egyszerű a felerősítése
 • ideális altatáshoz
 • minőségi műanyag, bársonyos tapintásra
 • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek46*22*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei40*10*35 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,12 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6, 2 x AAA/LR03 not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.