Kosárlabda gyűrű Mondo állítható fém állvánnyal magasság 165-205 cm 5 évtől

Termék leírása

Kosárlabda gyűrű állítható fém állvánnyal az olasz Mondo gyártótól kislányoknak és kisfiúknak 5 éves kortól egy kivételesen jó minőségű gyerek kosárlabda készlet az olasz gyártó műhelyéből. A készlet tartalmaz egy kosárlabda gyűrűt praktikus, magasságban állítható állvánnyal. Az állvány fémből készült, így a durvább bánásmódot is kibírja és stabilitása nagyszerű. Magasságban a kosárlabda állvány egyszerű módon állítható 165 – 205 cm közötti tartományban.

Bárhová felállíthatja a kosárlabda állványt, elég egy kis hely és egyenes felület. Lehet az fűben, vagy betonon, ezzel a kosárlabda játékkal biztos lesz a szórakozás. Minden egészséges életmódú kisgyereknek, azoknak, akik legalább egy kicsit szeretik a sportot és szívesen töltik szabadidejüket aktívan a friss levegőn megfelelő játék a kosarazás. A játszásba a szülők is bekapcsolódhatnak. Ennek az állítható magasságú kosárlabda állványnak és gyűrűnek minden kicsi, de nagy kosarazó is örülni fog.

A Mondo olasz társaság kiváló minőségű gyermekeknek való termékek gyártásával foglalkozik fémből, habból, gumiból, PVC-ből és hivatalos gyártója rengeteg licencelt terméknek ismert sorozatokból, filmekből, termékei nem csak a gyermek kosárlabda gyűrű kategóriára korlátozódnak. A Mondo társaság a gyártás során betartja az Európai Unió szigorú biztonsági előírásait.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor5 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
Termék magassága165/205 cm
A csomagolás méretei57*16*78 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Átmérő46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek