Kosárlabda konstrukció palánkkal és flexibilis kosárral Polestar portable basketball Exit Toys acél áthelyezhető magasságilag állitható

Termék leírása

Kosárlabda konstrukció palánkkal és kosárral Polestar a holland Exit Toys műhelyéből kiváló ajándék kicsiknek és nagyoknak, akik imádnak kosarazni. Elsőosztályú szerkezete robosztus kerekekkel van felszerelve, igy nagyon könnyen áthelyezhető kertben vagy udvaron. Erős galvanizált acél szerkezet porszórt festékkel ellenál a korróziónak, hosszú évekig megtartja szépséges kialakitását. A gondtalan kosarazásról az ellensúly gondoskodik a szerkezet hátsó részén, mely 6 zsákból áll, melyek összesen 114 kg homokkal tölthetőek meg. 

Áttetsző palánk elsőosztályú műanyagból és hálós flexibilis gyűrűvel lehetővé teszi otthona kényelméből elsajátitani a legmenőbb kosaras trükköket. A kosárlabda palánk a gyűrűvel magasságilag állitható a szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően, mégpedig 230, 245. 260, 275, 290 vagy 305 cm magasra, igy kicsik és nagyok is kosarazhatnak kedvükre. Az Exit Toys kosárlabda szerkezeteket a legmagasabb minőségi kidolgozás jellemzi, és ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korróziónak is, köszönhetően a galvanizált acélnak és fekete porfestéknek.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Kosárlabda szerkezetek valódi holland stilusban segitségére lesz fiúknak és lányoknak a friss levegőn sportolni, fejleszteni kéz-szem koordinációjukat és reflexeiket. Ezen felül kosarazás közben erősödnek izmaik és gyakorolják a csontnélküli kosárra dobást.

Jellemzői:

  • kosár gyűrű átmérője 45 cm
  • Áttetsző palánk méretei 110*72 cm
  • galvanizált acél szerkezet porszórt fetékkel
  • teljes súlya 53 kg
  • teljes méretei 363*110 cm
  • keret átmérője 76 mm
  • összeszerelési idő (2 fő - 150 perc)
  • holland Exit Toys márka


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek363*110 cm
Állítható magasságIgen
Tömeg54 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.