Közért hűtővitrinnel Fresh City Market Smoby elektronikus pénztárgéppel vonalkódleolvasó szkennerrel és 34 kiegészítővel

Termék leírása

Kӧzért hűtővitrinnel City Market a francia Smoby vállalat műhelyéből egy csúcsszuper gyerekjáték lányoknak, fiúknak 3 éves kortól. A szupermarket nem csupán a modern és stílusos külsejével, de számtalan kiegészítőjével és érdekes funkcióival is elnyeri a kis vállalkozók tetszését. A csodálatos türkiz, szürke és zӧld színárnyalatok a játék külcsínét még tӧkéletesebbé varázsolják. A ragyogó színeknek kӧszӧnhetően a szett tӧkéletes kiegészítőjévé válik minden gyerekszobának. A szupermarket részét képezi a valódi számológéppel és elektronikus vonalkódleolvasó szkennerrel felszerelt pénztárgép, mely megnyomását kӧvetően világít. A gyerek kӧzért egy valódi szupermarket mini másolata rengeteg áruval, melyek kӧzӧtt megtalálhatók a dobozos élelmiszerek, egyedi hűtővitrin a hűtött finomságok tárolására. Az árult portékát a kis árus a pult felett és a market elülső részében elhelyezkedő polcokra rakhatja.

A vásárolt áru értékét a kis árus a pénztárgép számológépén ӧsszegzi, a végső ӧsszeg a kijelzőn olvasható el. A kasszapulton lévő beépített kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az üzletes szerepjátékok által a gyerekek elsajátítják a számtan alapjait és ráeszmélnek a pénz értékére. A bevásárló és fizető részt egy kis válaszfal határolja el. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárló kocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 34 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Közért fel van szerelve mikrofonnal és praktikus órával is, mely a pult felett kapott helyet, amely mellett olvasható, hogy Nyitva vagy Zárva /angol és francia nyelven/ van éppen a kisbolt.

A Smoby játék szupermarket teljes magassága 90 cm, méretei 49*39*90 cm. A hang- és fényeffektek érdekében a játék 1x LR57, 1x CR2032 elemekkel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A City Market közért egy részletgazdag es nagyon szórakoztató termék a francia Smoby gyártó műhelyéből, aki hosszú éves hagyománnyal rendelkezik, mely garantálja a legmagasabb európai minőséget. Ezzel a játékkal egyszerre tӧbb gyermek is eljátszhat, amíg az egyik a vásárló szerepét tӧlti be a másik lesz az eladó. A gyerekek nem csak egy jót mókáznak, de elsajátítják a szociális érzékenység alapjait és fejlesztik a kommunikációs képességeiket. Ezenkívül az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen felӧlti a felnőtt szerepét. Segítségével nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája.

A francia Smoby gyártó minőségi és biztonságos műanyag gyerekjátékokat gyárt éllenálló és tartós alapanyagokból. A Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb uniós biztonsági és minőségi kӧvetelményeknek, ennek kӧszӧnhetően a Smoby termékekben valóban biztonságos játékot talál. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság49 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,2 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.