Közért élelmiszerekkel Market Smoby türkíz elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval 34 kiegészítővel

Termék leírása

Kӧzért élelmiszerekkel Smoby Market egy népszerű és modern gyerekjáték minden kisfiú és kislány részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán modern kivitelezésével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos türkíz, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 34 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. 

A Smoby játék market teljes magassága 90 cm, méretei ennek a modern játéknak 49*39*90 cm. A hang és fényeffektek megfelelő működéséről 1x LR57 és 1x CR2032 elemek gondoskodnak, melyek a csomag részét képezik. Market kisboltban egy valósághű szórakoztató termék rejlika a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez. Egyszerre több gyerkőc is eltud játszani a menő boltocskával, egyik csöppség lehet elárusító a másik akár a vásárló. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játéktárgyak használatával kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben szocializálódnak, illetve fejlődik kommunikációs képességük. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen ölti fel a felnőtt szerepét. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. 

Smoby minőségi műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb európai biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll, ezért biztos lehet benne, hogy gyerkőce biztonságos játékkal fogja saját magát szórakoztatni. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság49 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,6 kg
MegjegyzésBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...