Közért bevásárlókocsival és élelmiszerekkel Supermarket Smoby elektronikus pénztárgéppel és szkennerrel mérleggel és 42 kiegészitővel

Termék leírása

Szupermarket bevásárlókocsival és élelmiszerekkel egy részletesen kidolgozott játék bolt a francia Smoby vállalat műhelyéből minden boltos részére 3 éves kortól. A szupermarket csodálatos piros, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép számológéppel, mérleg, fizető terminál, óra, mikrofon, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Szupermarketben való játszadozás közben a gyerekek megismerkednek a számolás alapjaival és a pénz értékével is. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 42 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem, ide tartoznak a élelmiszerek dobozokban, gyümölcsök, zöldségek, kalácsok, üditők, bakjegyek és érmék, hogy a gyerkőcöknek valósághű élményben legyen rézük játszadozás közben. Természetesen a közértből nem hiányozhat az óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. 

Szupermarket teljes magassága 90 cm, méretei 70*60*90 cm. Az ekektronikus modul megfelelő működéséről 1x LR54(csomag részét képezi)és 2x LR03/AAA(nem képezi a csomag részét)  elemek gondoskodnak. Egyszerre több gyerkőc is eltud játszani a menő boltocskával, egyik gyerkőc lehet elárusító a másik akár a vásárló. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játéktárgyak használatával kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben szocializálódnak, illetve fejlődik kommunikációs és nyelvi képességük. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen ölti fel a felnőtt szerepét. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei49*24*70 cm
Teljes hosszúság70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.