Közért szupermarket bevásárlókocsival 100% Chef Ecoiffier pénztárgéppel és élelmiszerekkel 18 hó-tól

Termék leírása

Szupermarket közért 100% Chef egy modern játék bolt gyerekek részére 18 hónapos kortól. A közért rengeteg kiegészítőt tartalmaz, mégpedig sütiket, gyümölcsöket, hamburgert, üdítőket, tésztaféléket, paradicsomszószt és megannyi hasznos dolgot. A kisbolt részét képezi a praktikus pénztárgép és bankkártya is. A közért minőségi alapanyagból lett legyártva szürke, zöld és fehér színkombinációban 100% Chef felirattal. Az árut a kicsik a polcokon tudják a vásárlóknak kínálni, ahol az ár és a vonalkód is fel van tüntetve. A kisbolt részét képezi a bevásárlókocsi is. 

Elárusítósat játszani nem csupán szórakoztató tevékenység a csöppségek számára, de nagyban befolyásolja a gyerekek optimális fejlődését is. Az ilyen játékkal fejlődik a gyerek fantáziája és kreativitása. Miközben apró elemekkel játszanak, fejlődik finom motorikus képességük is. A játékbolt nagyszerű lehetőség testvérek vagy spanok közös játékára. Közösen megtanulják hogyan kell helyesen bevásárolni és megismerkednek a boltocskában fellelhető élelmiszerekkel is. Gyerekek játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához és elmélyül bennük a felelőségtudat. Kisbolt méretei 48*40*72 cm.

A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.