Pipere táska kozmetikummal My Beauty make Up Set Smoby szempillaspirál, rúzs, szemhéjfesték ecsettel, körömreszelő

Termék leírása

Pipere táska kiegészítőkkel My Beauty a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán remek játék főleg kislányok részére már 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a sminkes vagy stílustanácsadó szerepébe. Az elegáns fehér cipzáras piperetáskában számos szépítkezéshez alkalmas kiegészítőt talál kislánya - mégpedig szempillaspirált, rúzst, szemhéjfestéket applikátorral, körömráspolyt és kézkrémet. Kozmetikai kiegészítők mind másolatok, viszont valósághű benyomást keltenek, maximálisan biztonságosak a kicsik számára. Köszönhetően a praktikus textiltáskának a kedvenc pipere holmi elpakolható, így kényelmesen magukkal vihetik barátnőjükhöz is akár.

Egyes kiegészítők minőségi és tartós műanyagból készültek lekerekített élekkel. Kislányok ilyen professzionális pipere holminak köszönhetően saját kis szépségszalont is nyithatnak. Játékos módon ismerkednek a felnőttek világával, megismerkednek az egyes kozmetikai kiegészítőkkel és azok használatával. Játszadozás közben fejlődik a kommunikációjuk, gyorsabban szocializálódnak, és feléled felelősségtudatuk. Kozmetikai játékokkal való játszadozás közben fejlődik a finom motorika, koncentráció és logikus gondolkodásmód. 

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Játákok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, Smoby márkanév garancia a francia minőségre és egyedi külcsínre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek18*2*13 cm
Tömeg90 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.