Kreatív alkotás Jellybeans Monster High Educa Készíts saját zselatin cukorkát formákkal 5 évtől

Termék leírása

Jellybeans kreatív alkotás a spanyol Educa gyártó műhelyéből. Tökéletes ajándék a fantáziadús és édesszájú gyerekek számára 5 éves kortól. A kreatív készlet segítségével Monster High motívumú zselé cukorkákat készíthetnek. A gyerekeknek egy edény áll rendelkezésükre, amelyben megfelelő arányban keverik össze a vizet és a kívánt ízt (kóla, citrom, narancs vagy eper). A kész masszát a gyerekek az előkészített formákba öntik és megvárják, amíg megdermed, majd egyszerűen kiveszik a formából.

A kis cukrászok a zselé cukorkák készítésénél valódi alapanyagokkal dolgoznak. A játék végén a gyerekekre saját kezűleg készített édes jutalom vár finom bonbonok formájában. A hosszan tartó szórakozás mellett így saját készítésű finomságokban lelik örömüket. A készlet angol nyelvű útmutatót tartalmaz.

Játék közben elmerülhetnek a felnőttek világában, felölthetik a kis cukrászok szerepét, miközben fejlesztik a finommotorikát, logikai gondolkodást és képzeletet. A spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csupán szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Főleg a képkirakók és társasjátékok gyártására specializálódott. Az Educa vállalat kínálatában számos kreatív készletet, fejlesztő társasjátékot és képkirakót talál minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak az Ön gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.