Kukásautó Power Worker BIG szemétgyűjtővel és mozgatható részekkel - gumikerekekkel 2 éves kortól

Termék leírása

A Power Worker kukásautó egy pompás játék gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. Az eredeti narancssárga-szürké színben pompázó kukásautó valósághű hatást kelt. Minőségi gumikerekei garantálják a kisjárgány stabilitását és nem károsítják a padlóburkolat felületét. A kukásautó szemétgyűjtője nyitható, benne egy kék szemetes kuka van. A kukásautó minőségi és ellenálló műanyag elemei garantálják az autó tartósságát. A játék kis elemektől mentes és beltéren, kültéren egyaránt használható. A kukásautóval való játék során érvényesül a gyerek fantáziája, képzelőereje, fejlődnek motorikus készségei és logikai gondolkodása.

A kukásautós szerepjátékok órákra lekötik a gyerekek figyelmét. A játék élei lekerekítettek, így a gyermeket játék közben nem fenyegeti sérülés. A jármű méretei 33*20*23 cm, teljes hossza 33 cm. Szükség esetén a játék egyszerűen folyó víz alatt tisztítható. A BIG gyártó termékeit független intézmények tesztelik, ami szintén alátámasztja azok minőségét. A kukásautó színeit UV szűrő védi a kifakulástól.

A BIG kukásautót a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek33*20*23 cm
Termék magassága23 cm
Teljes hosszúság33 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.