Kukta Tefal Clipso Pressure Cooker Smoby nyitható szürkés-oliva

Termék leírása

Kukta Tefal Clipso Pressure Cooker a francia Smoby műhelyéből örömet szerez fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Kukta elegáns sötétszürke külcsínben olivazöld részletekkel jó szórakozást szerez minden kis séfszakácsnak. Fazék praktikus nyitórendszeren alapszik, melynek köszönhetően a gyerekek a gombokat megnyomva a fedelet feltudják engedni, miközben a Cric Cric mechanikus hang is élvezetesebbé teszi a játékot. Kukta erős és tartós műanyagból készült, ergonomikusan formált a kényelmes kézbefogás érdekében. A kukta oldalát mini Tefal logó díszíti. 

Kukta praktikus 19*13*12 cm méretekkel rendelkezik. Gyerekek nagy hasznát fogják venni a játékkonyhájukban, de egymagában is megállja a helyét. Szakács szerepébe bújba különböző konyhai eszközökkel ismerkednek meg, így közelebb is kerülnek a felnőttek világához. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fejlődik finom motorikájuk, szívesen állnak be a konyhába a szüleiknek segédkezni. Játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk, gyorsabban szocializálódnak

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek19*13*12 cm
Tömeg148 g
Átmérő20 cm
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.