Golyós játék legkisebbeknek Balls Game Smoby hanggal és fénnyel

Termék leírása

Készségfejlesztő játék golyókkal Balls Game a neves francia Smoby vállalattól egy csodaszép gyerekjáték, melybe minden gyerkőc beleszeret 12 hónapos kortól. A játék csodálatos tarka színkivitelben pompázik Cotoons figurák motívumával díszítve, mely garantáltan elnyeri kisfiúk és kislányok figyelmét hang és fény funkciókkal, így a hosszantartó móka garantálva lesz. A golyópályán a 3 színes golyónak különböző akadályokat - nyílásokat, kereket és lépcsőfokokat kell leküzdeni, amíg a célba érnek. A gyerekek a játéknak köszönhetően megtanulják használni a katapultot, amely gombnyomásra kilövi a golyócskákat a fa koronájába, ahonnan szépen lassan legurulnak. Ügyességi pálya lekerekített élekkel biztonságos játékot nyújt a kicsiknek, minőségi műanyagból készült, mely lágy és bársonyos tapintást nyújt a bababőrnek.

Ügyességi játékok nagyon nagy hatással vannak a gyermek fejlődésére, nem csupán a szórakoztatására szolgálnak. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, térlátásuk és koordinációs készségeik. Készségfejlesztő golyópálya nem csupán a motorikus funkciók fejlődésében segít a gyerkőcöknek, egyaránt megtanulnak gondolkodni, megkülönböztetni a színeket és formákat. Készségfejlesztő játék 2 LR44 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Az elemek a csomagban tesztelésre szolgálnak. Az egész játék legkisebbeknek méretei 39*30*41 cm, miközben a torony magassága 41 cm.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. Ügyességi játék golyókkal a francia tervezők és dizájnerek legújabb vívmánya, mellyel gyermekének rengeteg élményben lesz része.

Jellemzői

  • készségfejlesztő játék golyókkal
  • hang és fényfunkciók
  • tarka színkivitelezés
  • megfelelő 12 hó kortól
  • minőségi, bársonyos műanyagból
  • 2LR44 elemre működik 
  • fejleszti a finom motorikát, logikus gondolkodásmódot, fantáziát, kreativitást
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*30*41 cm
Termék magassága41 cm
A csomagolás méretei35*14*45 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,7 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.