Fa zenei labdák Music Wooden Balls with Sound Eichhorn 6 labdácska különböző hanggal 12 hó-tól

Termék leírása

Fa zenei labda készlet Music Wooden Balls with Sound a német Eichhorn vállalat műhelyéből örömet és boldog pillanatokat szerez kisfiúk és kislányok számára már 12 hónapos kortól. A 6 labdából álló szett tarka szinekben pompázik, minőségi faanyagból készült sima felülettel és vidám hangulatot visz a gyerekszobába. Minden egyes labdácska más-más hangot ad ki, igy gyermeke nagyon hamar megtanulja az egyes hangokat megkülönböztetni, idővel akár saját dallamokat is megszólaltathat. Élénk szinek nagyon jó hatással lesznek a szinfelismerésre, játszadozás közben fejlődik a finom motorika és zenei hallás egyaránt. 

A játék zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Eichhorn fa zenei hangszerek többrétűen fejlesztik a gyerekeket, serkentik a zenei tehetséget, segitségükre lesz a személyiség és egyéniség kialakulásában is. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. Fa zenei labda készlet erős, tartós és akár több generációt is kiszolgál. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • 6 darab fa zenei labdácskából álló készlet
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hó kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
A csomagolás méretei40*38*34
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Tömeg324 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.