Fa cumitartó lánc macival My Bear Soother Holder Home Kaloo színes golyókkal 26 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Fa cumitartó lánc My Bear Soother Holder a francia Kaloo népszerű Home kollekciójából kiváló ajándék gyerekeknek már a születés pillanatától fogva. A cumitartó lánc 26 cm hosszú és igazán praktikus kiegészítő, hisz így mindig tudni fogja, hogy merre keresse csöppsége kedvenc dudliját. A kapcsos láncon fa és szilikon golyók kaptak helyet, melyek sorozatát fa mackó zárja. Lágy színvilág és minőségi alapanyag kombinációja segítségére lesz kicsiknek megismerkedni új formákkal, színekkel, cumizás közben pedig a cuki maci fogja szórakoztatni őket. A Kaloo termékek mind magukba hordozzák a francia szépérzéket és egyediséget. 

A Kaloo cumitartó lánc remek eszkӧze a tapintási érzékenysék ӧsztӧnzésének, amely a születés utáni első hetekben a legfokozottabb. A Kaloo játékok fontos szerepet játszanak minden baba optimális fejlődésében, mivel növelik a kicsik agyának aktivitását, formálja személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. A cumitartó lánc macival lágy színárnyalatai nyugtató hatással vannak a kisgyermekekre. A játékkal kapcsolatban nem kell aggódni akkor sem, ha a baba elkezdi a felülettel való ismerkedés céljával a láncot kóstólgatni, rágcsálni. Minden Kaloo játék ugyanis tesztelve van és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Ezért bátran rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A cumi nem képezi részét a terméknek. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei14*14*5 cm
Teljes hosszúság26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.