Légtisztító Air Purifier Beaba ultrahalk 3-rétégű szűrő 99,9% haténykonysággal

Termék leírása

Az Air Purifier légtisztító a teljesítmény, dizájn és egyszerű kezelés kombinációja. A neves Beaba gyártó műhelyéből származó készülék 99,9%-os hatékonysággal tisztítja meg a beltéri levegőt, eliminálja a háztartásban terjedő kellemetlen szagokat és csökkenti az allergia kialakulásának kockázatát. A modern légtisztító ezt három szűrőrétegének (előszűrő, H13 HEPA szűrő és aktív szénszűrő) valamint a 360° szűrésnek köszönheti. Az Air Purifier légtisztító eltávolítja a levegőből a pollent, állati szőröket és egyéb allergéneket, amelyek kellemetlennebbé tehetik a gyerekek és a felnőttek mindennapjait.

A légtisztító felső részében lévő érintős képernyőn található vezérlőelemeknek köszönhetően a készülék kezelése nagyon intuitív és egyszerű. Az Air Purifier légtisztító éjjeli fény funkcióval és 7 különböző színnel rendelkezik. A berendezés nagyon csendes, nem zavarja a gyermek alvását és biztosítja számára az egészséges, friss levegőt. A légtisztítóhoz tartalék szűrő is vásárolható. Tisztítani csak a felületét szabad száraz vagy nedves kendővel, vegyszerek nélkül.

A Beaba markáról

A Franciaországból származó Beaba márka 1989-ben hódította meg a piacot, azóta forradalmi termékeivel igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Kínálatában háztartási eszközök széles választékát találja az ételpárolóktól a gyermek napszemüvegekig. A márka tervezői és gyártói elsősorban a minőségre törekednek, ennek köszönhetően a Beaba termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, miközben használatunk nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáénak, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • Air Purifier légtisztító
  • 3 különböző szűrő
  • 99,9 %-os hatékonyság
  • ultrahalk
  • intuitív érintős kezelés
  • éjjeli fény funkció
  • minőségi termék
  • modern francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek22*22*46 cm
Termék magassága46 cm
A csomagolás méretei27*26*50 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,2 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.