Libikóka Green Dogs Rocker Smoby zöld kutyusok UV védelemmel 18 hó-tól

Termék leírása

Green Dog libikóka a neves francia Smoby vállalat műhelyéből megfelelő hinta fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Csodaszép élénk zöld színben pompázik, az UV védelemnek köszönhetően hosszú idő után is megtartja eredeti színkivitelezését, a szín nem fakul ki. A libikóka két kutyust formáz meg, melyek közt egy focilabda kapott helyet. A mérleghintát akár 3 gyerkőc is használhatja egyszerre - két ülőhely a kutyusokon található, egy pedig a libikóka középső részén. Az ülőrészek ergonomikusan lettek alakítva, hogy ha a kicsiknek hosszasan támad kedvük a libikókán hintázni, akkor kényelmesen tehessék azt és ne fáradjanak el. 

Ez egy minőségi műanyag termék tartós, ellenálló és egyben sima műanyag alapanyagból, mely tapintásra bársonyos élményt nyújt. Stabil és ellenálló szerkezete a hintának, illetve a minőségi kapaszkodók garantálják a gyerekek biztonságos mókázását. Lekerekített éleinek köszönhetően kisebb gyerkőcök is biztonságosan hintázhatnak rajta. Gyermeke egyedül is hintázhat a kutyus libikókán, elegendő csupán a libikóka középső részére ülnie. Méretei a hintának 115*50*51 cm, teljes hossza 115 cm, magassága 51 cm. Libikóka helytakarékos, könnyen és egyszerűen áthelyezhető. Teherbírása 50 kg.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Ha örömet szeretne szerezni gyermekének, akkor ajándékozza meg Smoby játékkal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*50*51 cm
Termék magassága51 cm
Teljes hosszúság115 cm
UV szűrőIgen
Tömeg3,0 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.