Játék Lottó Educa 24 db állatkákkal a farmról

Termék leírása

Gyermek lottó, amely a spanyol Educa gyártó terméke. Tartalmaz 24 minőségi kártyát és 4 játéktáblát különböző állatkák gyönyörű képeivel a farm környezetéből. Ez a lottó úgy kisfiúknak, mint kislányoknak egyaránt ajánlott. A gyermek lottó egyes kártyái erős és rugalmas anyagból készültek, amely egykönnyen nem gyűrődik, és nem megy tönkre. A játék gyerekeknek 3 éves kortól megfelelő, de játszás közben elszórakozik nem egy felnőtt is. Ideális játék 2-4 játékos számára.

Aránylag új gyermek társasjáték a lottó, nagyon egyszerű, a bingótól eredő játékszabályokkal. A játékosok eltérő játéktáblákat kapnak különböző képekkel és valaki véletlenszerű választás alapján mond egy kártyát. Ha van ilyen képe a játéktáblán valamelyik játékosnak, akkor megjelöli (ugyanaz a kép több játéktáblán is lehet egyszerre). Aki elsőként jelöli meg az összes képet a játéktáblán felkiált „lottó“ és megnyeri a játékot. A lottó játékkal a kicsi szórakoztató módon tölti az időt és gyakorolja figyelmességét

Ideális játék otthonra, amikor kint csúnya az időjárás, vagy estére tévénézés helyett, de nyaralás alkalmával víkendházba vagy vízpartra is. A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a gyermek lottó kategóriára korlátozódnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Puzzle darabszám24+4
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.