Plüss mackó papa kölykével Linoo Bear Dad Plush Oscar Kaloo barna 35 cm puha plüssből ajándékdobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss medve papa kölykével a francia Kaloo vállalat népszerű Linoo kollekciójából kiváló gyerekjáték minden csöppség részére már a születés pillanatától fogva. Mackó papa Oscar 35 cm magas és természetes motívummal díszitett kendőben tartja maga mellett kölykét, ezzel is gyengéden kifejezve a szülő és gyermek közötti szoros kapcsolatot. Együtt egy erős jelképet képviselnek, amely az apa és gyermeke közt megnyilvánuló védelmező ösztönt és szeretetet mutatja be. Ezen egyedi plüssjátékok tökéletes választás csemetéje számára, csodaszép barna bundájuk elsőosztájú plüssből készült, mely bársonyos és puha a bababőrhöz. Különleges ajándékdobozban kaphatóak, igy bármilyen alkalomból kiváló ajándéknak bizonyulnak.

Plüssjáték felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben. A plüss mackóban egy igazi jóbarátra lel, akinek társaságában könnyebben tér akár nyugovóra is, hisz képes felvenni a kisbabák illatát, így biztonságban fogja magát érezni vele. A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo plüss kutyus remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. Gyerekjáték könnyen tisztítható, mosása 30° ajánlott. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A Kaloo plüssjátékok töltete 100%-ban újrahasznosított műanyag palackokból áll, amivel a cég jelentősen hozzájárul a környezetvédelemhez.

Jellemzők

  • bársonyos játék lágy plüssből
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • valósághű külcsín
  • a játék magassága 35 cm
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek14*14*36 cm
Termék magassága35 cm
Teljes hosszúság14 cm
Tömeg210 g
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.