Macskaház Cat's House Veterinary Smoby elektronikus hanggal csúszdával hintával és 6 kiegészítővel

Termék leírása

A francia Smoby gyártó stílusos és időtlen macskaház elsősorban azon kislányok örömére szolgál, akik szívesen játszanak az állatokkal. A termék 3 éves kortól ajánlott. A színes házikó 2 emelettel rendelkezik, praktikus hintával, hordozható kennellel, kisegeres játszótérrel, etetőrésszel és csúszdával van felszerelve, ahol egy ugrató rámpa teszi lehetővé, hogy a cica a gomb megnyomását követően egyenesen a gyerkőc ölébe ugrik. A hatrészes kiegészítő készletben egy cica fésű, a házikóhoz szerelhető tükör, egy kislapát, ürülék, etetőtál és egy plüsscica vár a gyerekekre, amely hangeffektekkel teszi teljesebbé a játékot. Általa a kislányok megtanulják az állatnevelés alapjait, a hordozható kennelnek köszönhetően a cica kirándulni is vihető.

Az elektronikus macskával kiegészített egyedi házikó tökéletes ajándék minden olyan gyermeknek, aki háziállatra vágyik. A játék hozzájárul a fantázia és képzelőerő fejlődéséhez, a finommotorika gyakorlásához és a felelősségtudat felépítéséhez. A plüssállat több éven át is kitart. A macskaház súlya 2,7 kg, robusztus fogantyúja egyszerű szállítását teszi lehetőve. A kismacska 3 db LR44 típusú elemmel működik, melyek a csomag részét képezik. A macskaház méretei 48*44*57 cm, teljes magassága 57 cm.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*44*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei50*15*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színzӧld
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek