Mágneses rajztábla Smoby 80-125 cm között állítható magassággal, polccal és 128 kiegészítővel kék

Termék leírása

A Smoby mágneses rajztábla egy kétoldalas tábla gyerekeknek 3 éves kortól. A játék minőségi és ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. Minőségét és ellenállóképességét külӧnbӧző tanúsítványok is alátámasztják. A tábla egyik felülete filctollal írható, a másik oldala egy hagyományos fekete tábla, melyre a gyerkőcӧk krétával írhatnak. Az ӧsszeírt felületek egyszerűen kendővel vagy szivacs segítségével letӧrӧlhetőek. A rajztábla alatt a segédeszkӧzӧk, ceruzák, kréták, filctollak tárolásála szolgáló polc van, amely megakadályozza a krétapor padlóra hullását. A tábla magassága 80-125 cm között 5 pozícióba állítható, így együtt nő a gyermekkel.

A tábla tárolópolca lecsukható, ezért nem kell izgulni, hogy a ceruzák vagy segédeszkӧzӧk elkeverednek, sőt a takarítás is így sokkal egyszerűbb. A csomagolásban a mágneses táblán kívül megtaláljuk a mágneses betű- és számkészletet, tӧrӧlhető filctollat, rajzkréta készletet és szivacsot. A ragyogóan kék rajztáblát piros részletek és bájos motívum díszítik, ezért leginkább fiúknak alkalmas. Együttesen 128 db tartozékkal rendelkezik, melyek a hosszan tartó kreatív rajzolás, írás és mágnesekkel való játék biztosítékai.

A gyerek rajztábla elsősorban a műveszi tehetség, fantázia és rajzügyesség fejlesztésénél bizonyul hasznosnak. Számtalan kiegészítője pompás ségédeszkӧzzé varázsolja, melyet az óvodások, kisiskolások egyaránt szívesen használnak. A tábla igen helytakarékos, fémszerkezete kӧnnyedén kis méretre ӧsszecsukható. A termék méretei 63*63*125 cm. A Smoby francia gyerekjátékokat és segédeszkӧzӧket gyártó cég mӧgӧtt sok éves hagyomány áll, ami garantálja a kedvező áron kapható minőséget. A Smoby márka a pontos kidolgozást és a szigorú európai szabványoknak megfelelő magas színvonalat testesíti meg.

Jellemzői

  • kétoldalas rajztábla
  • 3 éves kortól
  • állítható magassággal
  • 128 kiegészítővel
  • minőségi Smoby termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*63*125 cm
Termék magassága80 - 125 cm
A csomagolás méretei60*11*72 cm
Állítható magasságIgen
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,45 kg
Színkék
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.