Mágneses rajztábla Smoby 125 cm magas, polccal és 128 kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

A Smoby gyerek rajztábla egy 125 cm magas kétoldalas mágneses tábla gyerekeknek 3 éves kortól. A játék minőségi és ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. Minőségét és ellenállóképességét külӧnbӧző tanúsítványok is alátámasztják. A tábla egyik felülete filctollal írható, a másik oldala egy hagyományos fekete tábla, melyre a gyerkőcӧk krétával írhatnak. Az ӧsszeírt felületek egyszerűen kendővel vagy szivacs segítségével letӧrӧlhetőek. A rajztábla alatt a segédeszkӧzӧk, ceruzák, kréták, filctollak tárolásála szolgáló polc van, amely megakadályozza a krétapor padlóra hullását. Mivel a tárolópolc lecsukható, nem kell izgulni, hogy a ceruzák vagy segédeszkӧzӧk elkeverednek, sőt a takarítás is így sokkal egyszerűbb.

A csomagolásban a mágneses táblán kívül megtaláljuk a mágneses betűkészletet, tӧrӧlhető filctollat, rajzkréta készletet és szivacsot. A ragyogó rózsaszín rajztáblát bájos motívum díszíti, ezért leginkább lányoknak alkalmas. Együttesen 128 db tartozékkal rendelkezik, melyek a hosszan tartó kreatív rajzolás, írás és mágnesekkel való játék biztosítékai. Játék kӧzben fejlődik a gyerekek fantáziája és rajzkészsége. A tábla igen helytakarékos, hiszen fémszerkezete kӧnnyedén kis méretre ӧsszecsukható. Csúszásmentes lábainak kӧszӧnhetően a kétoldalas gyerektábla stabil és biztonságos.

A gyerek rajztábla elsősorban a műveszi tehetség, fantázia és rajzügyesség fejlesztésénél bizonyul hasznosnak. Számtalan kiegészítője pompás ségédeszkӧzzé varázsolja, melyet az óvodások, kisiskolások egyaránt szívesen használnak. A termék méretei 63*63*125 cm. A Smoby francia gyerekjátékokat és segédeszkӧzӧket gyártó cég mӧgӧtt sok éves hagyomány áll, ami garantálja a kedvező áron kapható minőséget. A Smoby márka a pontos kidolgozást és a szigorú európai szabványoknak megfelelő magas színvonalat testesíti meg.

Jellemzői

  • kétoldalas rajztábla
  • 128 kiegészítővel
  • csodás színkombináció
  • 3 éves kortól
  • praktikus méret
  • minőségi Smoby termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.