Tanuló kétoldalú mágneses rajztábla Activity Smoby 80 darab kiegészítővel kék/rózsaszín

Termék leírása

Tanuló mágneses rajztábla Activity Smoby egy kétoldalú rajztábla csodaszép 80 darab kiegészítővel. Megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól, nagyon szép kék vagy rózsaszín színekben kapaható. A tábla egyik oldala mágneses, melyre a gyerekek filctollal tudnak csodaszép színes alkotásokat, mint házikók, autók, család megrajzolni. A gazdag kiegészítők közé tartoznak mágneses betűk és számok egyaránt. A mágneses csomagból nem hiányozhatnak a matematikai jelek sem, így gyermekei játékos módon gyakorolhatják az összeadást vagy a szorzótábla alapjait. A tábla másik oldalára hagyományos krétával lehet írni vagy rajzolni, Tanuló rajztábla Activity Smoby minőségi alapanyagból készült, mely könnyű és tartós egyben. A szülőknek nem kell aggódni a mágneses tábla stabilitása miatt, hisz a tábla állványa csúszásgátlóval van ellátva. 

Kreativitás fejlesztése

Mágneses tanuló rajztábla Smoby nagyon jó hatással van a gyerekek fantáziájának és elképzelőerejének fejlesztésére. A gyermekeinek biztosan sok ötletük lesz arra, hogyan használják fel a tartozékokat. Filctoll és 6 színes kréta áll majd rendelkezésükre. A csomaghoz tartozik a rajzok letörlésére kendő, illetve az említett mágnesek. A tábla oldalán színes tárolórész kapott helyet a mágnesekre, hogy azok mindig kéznél legyenek, ha gyermekének szüksége lenne rájuk. A rajztábla teljes magassága 105 cm. A mágneses rajztábla állvánnyal egyszerűen szétnyitható és egyúttal könnyen össze is csukható, áthelyezése könnyű, ha gyermeke unná magát a szobában, nyáron a szabadban is gyakorolhat a táblácskán.

Smoby

Smoby egy neves francia vállalat, mely elsőosztályú gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csúcsminőségben és csodaszép dizájnban kivitelezve, melybe minden gyerkőc világszerte azonnal beleszeret. Minden Smoby termék szigorú ellenőrzésen keresztül megy át, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Szülők biztosak lehetnek benne, hogy csemetéik kezébe igazán minőségi és biztonságos játék kerül. Megrendelésben kérjük feltüntetni, hogy melyik színt szeretné megrendelni: kék/rózsaszín.

Jellemzői

  • minőségi és stabil szerkezet
  • attraktív francia dizájn
  • gazdag felszereltség 80 kiegészítővel
  • kétoldalú tanuló rajztábla
  • mágnesek - számok és betűk
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek52*54*105 cm
Termék magassága105 cm
A csomagolás méretei55*10*60 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,6 kg
Note2 x
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.