Mágneses tanulótábla Activity Smoby kétoldalú 80 kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

Mágneses kétoldalú tanulótábla Activity Smoby 80 kiegészítővel a legjobb választás a szülő számára, ha minőségi és mágneses rajztáblát keres gyermeke részére, hisz a tanulótábla már 3 éves kortól ajánlott a kislányoknak. Gyerek mágneses tanulótábla a francia dizájnerek meggondolt, részletekre odafigyelt kidolgozásával került forgalomba, akik igazán figyelemre méltó és egyedi terméket hoztak létre. Rózsaszín-zöld színkombinációban tündöklő mágneses tábla nagyon szép éke lesz minden kislányos gyerekszobának.

Mágneses tanulótábla négy stabil fém lábon áll puha végekkel, melyek a tábla stabilitását biztosítják, miközben kislánya a tanulótáblán dolgozik. Minőségi műanyag részek a Smoby vállalattól jellemző lekerekített élekkel megvédik kislányát az esetleges sérülésektől és teljes bedobással élvezheti a tábla adta lehetőségeket. A mágneses tábla kétoldalú, így kislánya a mágneses felére törölhető filctollal tud rajzolni, másik fele pedig klasszikus rajztábla krétára. Mindekét tábla alatt praktikus kis polc lett kialakítva, ahova az éppen nem használatos segédeszközöket tudja kislánya elrakni. Ha gyerkőce már befejezte munkáját a mágneses tanulótáblával, akkor egyszerű mozdulattal össze tudja csukni köszönhetően az intelligens oldalfogantyúknak. Az oldalfogantyúkra a táblához tartozó műanyag box ráakasztható, mely tökéletes a mágneses abc és számok tárolásásra, melyek segítségére lesznek a számok és betűk megismerésében. Az egész készlet összesen 80 részes együtt a praktikus törlőszivaccsal, melyek rengeteg lehetőséget kínálnak a mókára és szórakozásra kislánya számára, tudatalatt új dolgokat sajátít el, amelyek nagyon hasznosak lesznek számára az iskolában. 

Gyerek mágneses tanulótábla Smoby kivételes minőségben és egyben finom dizájnban kivitelezve minden kislányt első látásra levesz a lábáról. Gyerek tábla serkenti a kislányok kreativitását, elképzelőerejét és rengeteg újdonságot szívnak magukba köszönhetően a táblához tartozó 80 drb intelligens kiegészítőnek. Teljes méretei a mágneses kétoldalú táblának 52*54*105 cm. Francia Smoby vállalat vezető  a gyerekjátékok gyártásában, amelyek minőségiek és biztonságosak. Csodaszép francia dizájnban pompázó gyerekjátékok, hosszúéves hagyomány a kiváló minőségű játékok gyártásában az egész világon ismert a szülők és gyermekeik számára. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, ennek köszönhetően a legmagasabb minőségi színvonalat tartják. A szülők biztosak lehetnek benne, hogy gyermekük kezébe igazán minőségi francia termék kerül.

Jellemzői

  • stabil kétoldalú tanulótábla fém vázzal
  • gazdag 80 részes készlettel
  • minőségi műanyag részekkel lekerekített élekkel
  • egyszerűen összecsukható
  • műanyag box a kiegészítőkre
  • praktikus polc
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek52*54*105 cm
Termék magassága105 cm
A csomagolás méretei55*10*60 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,6 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.