Markológép Digger Power Worker BIG munkagép 67 cm gumikerekekkel 2 éves kortól

Termék leírása

A Digger Power Worker markológép egy modern játék munkagép, amely gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A munkagép egyedi narancssárga-sárga-szürke színkombinációban készült. Minőségi gumikerekei garantálják a markológép stabilitását és nem károsítják a padló burkolatát. A munkagép elülső részén található mozgatható markolókanál kezelése nagyon egyszerű és lehetővé teszi az építőanyag szállítását. Az ellenálló és minőségi műanyag elemeknek köszönhetően az autó éveken át kitart. Az elsőostályú játék kis részektől mentes és kültéren, beltéren egyaránt használható. A markológép fejleszti a gyermek fantáziáját, motorikus készségeit és logikai gondolkodását.

A kis munkagép órákra leköti a gyerekeket. A játék élei lekerekítettek, méretei 67*20*25 cm, teljes hossza 67 cm. Az autó tisztítása folyó víz alatt lehetséges. A BIG markológép UV szűrővel van ellátva, amely megvédi a játék színeit a kifakulástól. A BIG termékeit független intézetek tesztelik, melyek alátámásztják minőségüket.

A BIG teherautót a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek67*20*25 cm
A csomagolás méretei55*43*59 cm
Teljes hosszúság67 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.