Markoló Power Worker Digger + Figurine BIG munkagép 67 cm gumikerekekkel 2 évtől

Termék leírása

Markoló Power Worker Digger egy igazán vagány játék minden gyerkőc részére már 2 éves kortól. Sárga markoló sofőr figurával már az első pillantásra leveszi a kicsiket a lábaikról, akik szívesen próbálnák ki magukat építőipari munkásként. Tartós puha kerekek stabil haladást biztosítanak a markolónak, gyerekek bel- és kültéren egyaránt játszadozhatnak a menő játékkal. Robosztus és erős műanyag részeknek köszönhetően a csúcsszuper járgány éveken keresztül fogja a kicsiket szórakoztatni. Markoló a talajon lévő ömlesztett anyagot -homokot, földet.. markolólapáttal felmarkolja, majd azt felemelve szállítójárműre vagy más meghatározott helyre szórja, ez a művelet a kis építészek számára nagyon izgalmas és szórakoztató lesz. Játék közben fejlődik a fantázia, technikai ismeret, motorikus képességek és logikus gondolkodásmód. 

A markoló nagyon hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét, órákon keresztül fog vele játszadozni a homokozóban, vagy akár a strandon is. Játék élei lekerekítettek, teljesen biztonságos a gyerekek számára. Méretei 67*20*25 cm. A munkagép könnyen tisztítható csap alatt. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

A markoló a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek67*20*25 cm
Termék magassága25 cm
Tömeg1070 g
Tömeg L0,5
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.