Mászóalagút Activity Cube kocka Starplast egy alagúttal 24 hó-tól

Termék leírása

Mászóalagút Activity Cube Starplast egy alagúttal megfelelő kislányok és kisfiúk részére 2 éves kortól, akik imádnak a szabadban mókázni. Gyerek mászóalagút csodaszép színben pompázik, sárga, kék, piros színek dominálnak a játékon és egy kockából és alagútból tevődik össze. Az alagút felgöngyölhető, hogy a mászóka ne foglaljon nagy helyet, ha éppen nincs használva. A tetején kialakított ablakocska csillagokkal van díszítve, mely akár le is vehető, hogy kellemesebben áramoljon a levegő a játékban.

A játék biztonságosságát és minőségét garantálják a tartós műanyag falak, gyerkőc szinte ki sem fog akarni jönni a kedvenc mászókájából. A mászóalagút kertben, de szobában is sok örömet szerez a kicsik számára. Több mászóalagút összeillesztsével, akár egy óriás labirintust is kialakíthat csemetéjének. A mászóalagúton keresztül a gyerkőc megismerkedik a színekkel és formákkal, fejleszti kreativitását, fantáziáját és kommunikációs képességeit. Méretei a mászóalagútnak az alagúttal együtt 190*84*87 cm.

Jellemzői 

  • 2 éves kortól ajánlott
  • lecsatolható ablak
  • tartós és minőségi műanyag falak
  • több mászóalagút összekapcsolható
  • gyerek fejleszti fantáziáját, kreativitását és találékonyságát

Starplast egy megbízható vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A játékok biztonságos, egészségre ártalmatlan alapanyagokból készülnek. A játékok hosszú ideig szolgálják majd a kicsiket, megtartják új formájukat. Minden játék megfelel az EU álatl megszabott kritériumoknak. A Starplast játékok egyedi dizájnban, vidám színekben pompáznak, selymes a felületük, minden megtalálható bennük, melyre csemetéjének szüksége lehet. A mászóalagút nagyon jó hatással van a mozgási képességek fejlődésére, fejlődik a durva motorikus képessége a gyereknek, illetve erősödik izomzata a kezecskéin és lábacskáin.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek75*75*148 cm
Termék magassága75 cm
Teljes hosszúság148 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.