Mászóka Adventure Car Smoby homokozóval és 150 cm hosszú csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok szórakozást rejt magában. A Smoby mászóka elektronikus kormánnyal, mindkét oldalon nyitható ajtókkal és négy kerékkel van felszerelve, aminek köszönhetően igazi autóra hasonlít. Az üde színek: fehér, zöld, piros és szürke minden kert, udvar vagy terasz nagyszerű kiegészítőjévé vállhatnak. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszdán tӧmlő-csatlakoztató nyílás található, így egyszerűen vizes csúszdává változtatható. A csúszófelület hossza 150 cm. A játékautó magassága 91 cm, szélessége 68 cm és hossza 233 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, ahol minden kicsi hosszú időn át elszórakozik. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. A gyerek mászóka 2 évés kortól ajánlott. Az Adventure Car mászóka széles körű játék lehetőséget kínál és ezen belül rengeteg szórakoztató, mozgás jellegű  tevékenységet, melyek fejlesztik a gyermekek finom motorikáját és mozgáskészségét. A csúszdázás nem csak fantasztikusan szórakoztató, de egyúttal erősíti a végtagok izomzatát. Autóvezetős szerepjáték kӧzben pedig fejlődik a gyerkőcӧk fantáziája és kreativitása. A multifunkciós gyerek mászóka ideális minden gyermek számára, aki imádja a szabadlevegőn való szórakozást és nem szereti az időt unatkozással vagy semmittevéssel tölteni.

A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színeit a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 15,90 kg, ezért szilárd és stabil. Az autó műszerfalán egy forgatható kormány kapott helyet, amely különböző hangokat ad ki. Az elektronikus kormány 3 db 1,5V/AAA elemmel működik. A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült. Szilárd konstrukcióval rendelkezik és csodaszép élénk színei serkentik a gyermek képzelőerejét. Az autó alakú gyerek mászóka méreteit tekintve elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több gyerkőcӧt is szórakoztasson. Az autó ülése ergonomikusan formázott ézért nagyon kényelmes.

A neves Smoby  francia gyártó cég már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok készítésével. A Smoby mászóka gyártásánál használt anyagok nagyon gyengédek és simák a kisgyermekek kezecskéihez. A műanyag kellemes, bársonyos tapintású. A magasabb biztonság érdekében a Smoby.  játékok élei lekerekítettek. A szigorúan ellenőrzőtt gyártási folyamat végén a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő játék áll. Melyik kisgyerek ne vágyna egy saját autóra, csúszdára, tobogánra vagy homokozóra? A Smoby mindezeket egy többfunkciós játékba állította ӧssze és az Adventure Car mászóka formájában most Önnek kínálja.

Jellemzői

  • többfunkciós udvari vagy kerti játék
  • elektronikus autó kormány
  • homokozó a motorháztető alatt
  • mászóka az autó kerekein keresztül
  • 150 cm hosszú csúszda
  • tobogánná alakítható csúszda
  • minőségi műanyagból készült
  • francia termék
  • UV szűrő által biztosított hosszú éveken át tartó ragyogó színek
  • 2 éves kortól ajánlott
  • elég tágas több gyermek játékához is
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*74 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg15,9 kg / 18,9 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.