Autó mászóka Adventure Car Smoby hanggal, homokozóval és 150 cm csúszdával UV védelemmel 18 hó-tól

Termék leírása

Az Adventure Car egy fantasztikus autó alakú mászóka, amely sok-sok mókát rejt magában kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. A francia Smoby vállalat műhelyéből származó mászóka dudával kiegészített kormánnyal, indítókulccsal és négy kerékkel van felszerelve, melyeknek köszönhetően igazi autóra hasonlít. A fehér, zöld, piros és szürke színkombináció minden kertet, udvart vagy teraszt érdekesebbé varázsol. Ezt a modern autót a hátsó részén egy csúszda egészíti ki. A csúszófelület hossza 150 cm.

A motorháztető alatt egy homokozó bújik meg, mely garantáltan hosszú időre leköti a csöppségek figyelmét. Az autó hátsó kerekein át lehet mászni, ami egy igen kedvelt szórakozás a gyerekek körében. Az Adventure Car mászóka széles körű játék lehetőséget kínál és ezen belül rengeteg szórakoztató, mozgás jellegű  tevékenységet, melyek fejlesztik a gyermekek finom motorikáját és mozgáskészségét egyaránt. Csúszdázni nem csupán fantasztikusan szórakoztató tevékenység, de egyúttal erősíti a végtagok izomzatát is. Autóvezetős szerepjáték kӧzben fejlődik a gyerkőcӧk fantáziája és kreativitása. A multifunkciós gyerek mászóka ideális minden gyermek számára, aki imádja a szabadlevegőn való szórakozást és nem szereti az időt unatkozással vagy semmittevéssel tölteni.

A dupla falrétegű mászóka elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A mászóka speciális UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi színkivitelezését a káros napsugarakkal szemben. Ez annyit jelent, hogy a Smoby mászóka hosszú éveken keresztül ugyanolyan szép színes marad, mint az első napon. A kerti játék súlya 18,5 kg, szilárd és stabil a kialakítása. A gyerek mászóka tartós és ellenálló műanyagokból készült francia tervezők kezemunkája alól. Lekerekített élek biztosítják a biztonságos szórakozást, felülete tapintásra kellemesen bársonyos. A műszerfal forgatható kormánya dudával és autókulccsal lett kiegészítve. Az autó ülése ergonomikusan formázott a gyermek maximális komfortérzete érdekében. Méretei a mászókának 233*68*91 cm, teljes magassága 91 cm és hossza 233 cm. Teherbírása a tágas mászókának 150 kg (3 gyerek 50 kg-ig).

A neves Smoby  francia gyártó cég már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és egyedi műanyag gyerekjátékok készítésével. A Smoby mászóka gyártásánál használt anyagok nagyon gyengédek és simák a kisgyermekek kezecskéihez. A műanyag kellemes, bársonyos tapintású. A magasabb biztonság érdekében a Smoby játékok élei lekerekítettek. A szigorúan ellenőrzőtt gyártási folyamat végén a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő játék áll. 

Jellemzői

  • többfunkciós játék kertbe vagy udvarra
  • forgatható kormány
  • homokozó a motorháztető alatt
  • mászóka az autó kerekein keresztül
  • 150 cm hosszú csúszda
  • minőségi műanyagból készült
  • francia termék
  • UV szűrő által biztosított hosszú éveken át tartó ragyogó színek
  • 18 hó kortól ajánlott
  • elég tágas több gyermek játékához is
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek233*68*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei120*40*76 cm
Teljes hosszúság233 cm
Csúszófelület magassága150 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,5 kg / 18,5 kg
Maximum terhelés3 kids x 50 kg = 150 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek