Mászóka 3-emeletes Tower Kraxxl BIG testre szabható 184 részes 70 kg teherbírással

Termék leírása

Tower Kraxxl mászóka a német BIG gyártó műhelyéből kiváló ajándék 3-7 éves gyerekeknek. A kerti Tower mászóka rendkívül erős és robusztus szerkezettel rendelkezik és 3-emeletet kínál. A gyerekek így játékosan eddzenek, gyakorolják az egyensúlyérzéket, mászás közben az egész testüket megmozgatják, erősítik a kar- és láb izmait. A mászóka erős műanyag rudakból áll, amelyek biztonságos fogást biztosítanak a gyerekeknek. Mászóka szerkezete 184 részből áll, a 2-klippes rendszer segítségével a mászóka szerszám nélkül összeszerelhető. 

A konfigurálható mászóka 6 különböző változatban szerelhető össze, ami garantálja, hogy a gyerkőcök mindig más mászáslehetőséget fedeznek fel a kedvenc mászókájukon és sose fogják megunni. A mászókához tartozó U-kampók lehetővé teszik a szerkezet talajhoz való rögzítését és jobb stabilitást biztosítanak. A szürke-narancssárga-kék színekben pompázó mászóka minden udvar és kert dísze lesz, méretei 140*140*140 cm. A mászóka maximális teherbírása 70 kg, összeszerelését, átépítését csak felnőtt végezheti. Az összeszerelési idő körülbelül 1,5 óra. A mászóka felületét UV szűrő védi, így az idő múltával is megőrzi eredeti megjelenését.

A német BIG vállalat nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat gyárt. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok magas minőséggel rendelkeznek, és az egészségre ártalmatlanok. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és a gyerekek igényeit kielégítő játékok - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek140*140*140 cm
Termék magassága140 cm
A csomagolás méretei60*40*60 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg16,9 kg
Maximum terhelés70 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.