Mászótorony Multiactivity Climbing Tower Smoby 3 mászófallal és 150 cm csúszdával UV szűrővel 2 évtől

Termék leírása

Mászótorony Multiactivity Climbing Tower a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló kalandtorony kertbe, mely elbűvöli és elvarázsolja a kicsiket már 2 éves kortól. Ez a csudijó kalandtorony 3 mászofalat, létrát, emeletet és csúszdát kínál, melyek fiúknak és lányoknak egyaránt kínál majd éveken keresztül tartó mókás kalandokat. Piros, zöld és szürke színkombináció csodálatosan beleillik a kert összképébe és élénk színeit köszönhetően az UV védelemnek éveken keresztül is megtartja. Mászótorony színben és dizájnban tökéletes harmóniában áll a Smoby házikókkal, melyekkel együtt igazi játszóközpontot varázsolhat udvarára.

Kalandtoronyba feljutni mászófalakon lehet praktikus fogások segítségével, melyek megkönnyítik a csöppségek felmászását. A kis hegymászók az emeletre 3 oldalról juthatnak fel, választhatják a két zöld vagy egy szürke mászófalat. Ezek a mászófalak kiváló felkészülést és gyakorlást nyújtanak a nagyobb mászófalakra való felkapaszkodásban. A torony alatt kúszni-mászni is lehet köszönhetően a nagyobb nyílásoknak. Ha csemetéje a torony emeletére ért a csúszásmentes létrán, akkor csak egy út vezet lefelé, mégpedig a 150 cm hosszú csúszdán. Csúszda nagy előnye, hogy a forró, fülledt nyári napokon locsolócsőre köthető, így pikk-pakk tobogánná is alakul. 

Climbing Tower mászóka minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, így a torony előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a stabilitás és ellenállóság. A mászókára jellemző a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Méretei ennek az elsőosztályú toronynak 230*143*140 cm, magassága 140 cm. Az emeleti rész 100 kg-ig terhelhető, míg a súlya 33,4 kg. Kerti mászótorony egyszerűen összerakható és szétszedése is könnyen megmegy.

Ez a kiváló mászótorony nem csupán szórakozást kínál, de nagyon jó hatással lesz a gyerkőcök izmainak átmozgatására, erősítésére. Mászás közben fejlődnek mozgási képességeik és készségeik. Kalandtornyon való móka közben erősítik testfelépítésüket, illetve feléled bennük a felelősségtudat is. Örökmozgó lurkók megtanulják előretervezni és pontosítani lépéseiket a mászófalon, megtanulnak összpontosítani és céljaikat elérni, véghezvinni. Játék közben szocializálódnak, barátságokat kötnek, testvérek és barátok egymást támogatják és segtik majd. Többfunkciós mászófal valóban ideális játszóhely több gyermek közös mókázására, mely serkentően hat többrétű fejlődésükre is. 

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Jellemzői

  • egyedi sport és szórakoztató központ
  • többfunkciós kihasználhatóság
  • csúszda, 3 mászófal és létra tartozik hozzá
  • megfelelő 2 éves kortól
  • csúszda hossza 150 cm
  • dupla falrendszer nagyobb biztonság, stabilitás érdekében
  • bársonyos tapintású tartós műanyagból
  • rengeteg lehetőséget kínál a mozgásra
  • színkivitelezés speciális UV szűrővel védve a fakulástól
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek230*143*140 cm
Termék magassága140 cm
A csomagolás méretei150*60*66 cm
Teljes hosszúság230 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg29,2 kg / 33,4 kg
Maximum terhelés100 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.