Medence napellenzővel búrával és szűrővel Wood pool Exit Toys kerek acél medencekeret 244*76 cm barna 6 évtől

Termék leírása

Medence szűrős szivattyúval Wood pool a holland Exit Toys műhelyéből egy 244*76 cm méretekkel rendelkező föld feletti kerek medence, mely az egész családnak kellemes fürdőzést biztosít a forró nyári napokon. Robosztus barna medence oldalfala famintával minden udvart és kertet még szebbé varázsol, erős acél medencekeret portechnológiával kezelve ellenáll a korróziónak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak egyaránt. Medence a 8 erős fém lábnak köszönhetően nagyon stabil, szilárdan megáll a helyén. A víz tisztaságáról kazettás szűrőszivattyú gondoskodik, mely biztosítja a zavartalan vízáramlást és egyben tisztítja is azt.

A medence áttetsző úszómedence-takaróval is fel van szerelve, amely megakadályozza a víz beszennyeződését, és segít megőrizni a hőmérséklet stabilitását. A kupola alakú takaró egyedi csuklós mechanikával lett kialakítva, melynek köszönhetően igény szerint könnyen nyitható és zárható. A napellenző frissítő fürdőzési élményt nyújt, megvéd az erős napfénytől és a túlzott UV sugárzástól. Az állítható tető egyszerűen az igényeihez igazítható, könnyen összecsukható és szétnyitható. 

A medence térfogata 2780 liter, a medence belső része kék színű, aminek köszönhetően a víz tiszta és friss benyomást kelt. Medence teljes súlya 42 kg, az úszóterület átmérője 224 cm, mélyésge 70 cm. Medencében kényelmesen elfér 2 felnőtt személy, vagy több gyermek 6 éves kortól. A medence oldalfala tartós és vastag PVC anyagból készül, amely hosszú élettartammal büszkélkedik. Medence teljes átmérője 274 cm.

A csomag tartalmaz oldalfal javítókészletet is. Ez a nagyszerű, kompakt medence bármely kertbe megállja a helyét, a forró nyári napokon a legkellemesebb felfrissülést nyújtja az egész család számára éveken keresztül. Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Medencék egyedi holland stilusban pompáznak, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára.  


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek244*76 cm
Tömeg42 kg
Tömeg L2780 l
Átmérő244 cm
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.