Plüss mackó királyi koronával Prince of Cuddles Kaloo 60 cm ajándékdobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss mackó Prince of Cuddles különleges Prince kiadásban került bemutatásra a Kaloo vállalat megalakulásának 20. évfrodulója alkalmából. Csodaszép 60 cm magas fehér mackó tökéletes ajándék legkisebb csöppségek részére már a születés pillanatától fogva, akik nagy boldogsággal fogják majd ölelgetni új pajtásukat. Maci a fején csillogó királyi koronát visel és magasan minőségi plüssből lett megalkotva. Pihe-puha teste a gyermeki babusgatáshoz és dédelgetéshez lett kialakítva. Királyi mackó biztonságérzetet sugároz a kicsik felé. Elegáns és stílusos fekete-arany ajándékdobozba kapható. 

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a királyi maci remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A csecsemők a játéknál és altatásnál szeretik a nyugtató színeket, melyet a bájos Kaloo mackó garantál is. A plüss maci egyedi külseje, lágy színei és gyengéd felülete nyugtató hatással van a babára, ezért gyorsan annak kedvenc társává válik. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha plüss játékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága60 cm
A csomagolás méretei33*29*46 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.