Mély babakocsi Carriage Mon Grand Poupon Corolle összecsukható 36-52 cm játékbabának táskával magasságilag állítható 3 évtől

Termék leírása

Carriage mély babakocsi Mon Grand Poupon játékbabának a francia Corolle gyártó műhelyéből. Egyedül nálunk szerezheti be a Corolle újdonságát, melynek segítségével a játék felejthetetlen lesz. A valósághű mély babakocsi elsőosztályú anyagokból készült és a legapróbb részletekig ki van dolgozva. A babakocsi 36-52 cm magas játékbabának van tervezve és csodálatos francia dizájnban készült. A magasságilag állítható babakocsi alkalmazkodik a gyermek méretéihez, lecsukható kupolájának köszönhetően egy valódi babakocsira hasonlít.

A csodálatos rózsaszín babakocsi bájos nyomtatott mintával van ellátva. A stabil és részletgazdag babakocsi pelenkázótáskával rendelkezik és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A mély babakocsi rakodórésze ideális a kedvenc játékok vagy kiegészítők szállításához. A gyönyörű színkombinációban készült babakocsi egyszerűen összecsukható, ezért nagyon helytakarékos és az autó csomagtartójában is játszva elfér. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • mély babakocsi játékbabának
  • magasságilag állítható
  • lecsukható kupolával
  • 36-52 cm magas játékbabáknak
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek41*62*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei30*45*64 cm
Teljes hosszúság62 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,65 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.