Mély babakocsi Violetta Baby Nurse Smoby játékbabának (55 cm magas tolókarral) 18 hó-tól

Termék leírása

Violette mély játék babakocsi Baby Nurse a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán minőségi gyerekjáték minden kislány részére 18 hónapos kortól. A babakocsiba 42 cm-es játékbaba fér el. A babakocsiban egy hasznos játékbaba kiegészítő rejlik, melyben a kis hӧlgyek a babájukat kültéren, beltéren egyaránt sétáltathatják. A hagyományos mély babakocsi tolókarjának magassága 55 cm. A babakocsi minőségi kupolája és takarója megegyező rózsaszín színben pompázik színes pöttyökkel kiegészítve. A takaró nagyszerű kiegészítője a babakocsinak, hisz a kedvenc játékbaba védve lesz az időjárás viszontagságaival szemben. 

A játék babakocsi alsó részében praktikus rakodótér található, mely ideális külӧnbӧző játékbaba kiegészítők és egyéb játékok tárolásához. A Violette babakocsi egy valódi babakocsi élethű másolata. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, szívesen fürdetik, ӧltӧztetik, etetik, állomba ringatják vagy sétáltatják. A babakocsi tӧkéletes játékbaba kiegészítő minden kis hercegnő részére, aki  szereti sétáltatni babáját. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, illetve játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához. Méretei a terméknek 60*38*55 cm, a baba nem képezi részét a csomagnak. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek60*38*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Teljes hosszúság60 cm
Tolókar magassága55 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek