Mély babakocsi textil huzattal Pram Natur D'Amour Baby Nurse Smoby 42 cm játékbabának tolókar magassága 58 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Mély játék babakocsi Pram Natur a neves francia Smoby vállalat Baby Nurse kollekciójából egy igazán csodálatos ajándék minden kislány részére 18 hónapos kortól. A babakocsiba maximum 42 cm-es játékbaba fér el. Erős fémszerkezet kombinálva tartós műanyaggal  garancia a babakocsi hosszútávú stabilitására. A babakocsiban egy hasznos kiegészítő rejlik babázáshoz, melyben a kis hӧlgyek a babájukat kültéren, beltéren egyaránt sétáltathatják. A hagyományos mély babakocsi tolókarjának magassága 58 cm. Babakocsi csodaszép lágy pasztell színekben pompázik, praktikus kupolája megvédi a játékbabát a káros napsugaraktól. Minőségi textil nagyon könnyen tisztítható nedves ronggyal vagy szivaccsal. 

A játék babakocsi alsó részében praktikus rakodótér található, mely ideális külӧnbӧző játékbaba kiegészítők és egyéb játékok tárolásához. Ez a szépséges babakocsi egy valódi babakocsi élethű másolata, mely a csöppsége figyelmét is elnyeri. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, szívesen fürdetik, ӧltӧztetik, etetik, állomba ringatják vagy sétáltatják. A babakocsi tӧkéletes játékbaba kiegészítő minden kis hercegnő részére, aki  szereti sétáltatni babáját. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, illetve játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához. Méretei a terméknek 59*38*58 cm, a baba nem képezi részét a csomagnak. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek59*38*58 cm
Termék magassága35*23*60 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Noteno baby
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.