Mély babakocsi játékbabának Pastel Hercegnők Disney Smoby

(tolókar 58 cm) rózsaszín 18 hó-tól

Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Babakocsik játékbabáknak Termék kódja: SM254102
16 250 Ft
12 010 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Pastel babakocsi játékbabának a neves Smoby vállalat műhelyéből egy igazán időfeletti gyerekjáték, mely minden kislányt ámulatba ejt már 18 hónapos kortól. A kis dadusok kedvenc játékbabájukat e csodaszép babakocsiban vihetik majd pihentető sétára. A babakocsi csodaszép rózsaszín, fehér és kék színkombinációban tündököl és a népszerű Disney Hercegnők mese ábrája garancia rá, hogy kislánya kedvenc játékává válik. A négykeréken guruló babakocsi stabil, kényelmes utazást biztosít 42 cm magas játékbaba számára. A tolókar magassága 58 cm, a fogantyú kényelmes markolást és tologatást biztosít a kis anyuka számára.

Játék babakocsi lekerekített élekkel lett megalkotva, rózsaszín árnyékoló erős napsütés esetén megvédi a játékbabát a káros napsugaraktól, esős időben pedig megfelelően lefedhető. Babakocsi alsó részén tárolórész lett kialakítva a nélkülözhetetlen holmi számára a játékbabáról való gondoskodáshoz. Ez a klasszikus mély babakocsi szinte nélkülözhetetlen darab azon kislányok számára, akik imádnak babázni. Kis dadusok szívesen törődnek játékbabájukról, fürdetik, pelusozzák, etetik, babusgatják, altatják. Huzamosabb időt töltenek el vele és úgy gondolnak rá, mint egy barátra. Gyerekek a gondoskodást és a szeretetet a játékokra is kivetítik és élettel töltik meg azokat.

Babakocsi játékbabának minőségi francia termék, melyben megtestesül a francia dizájn. Erős fémszerkezet ellenálló műanyaggal kombinálva garantáltan hosszú ideig fogja gyermekét szolgálni. Műanyag minőségi és bársonyos a tapintásra. Játék babakocsi valósághű mása eredeti babakocsinak. Ezzel a szupermenő babakocsival kis hercegnője szívesen indul majd sétára imádott játékbabája társaságában. Méretei a fekvő Pastel babakocsinak 57*38*58 cm.

A magas színvonalú Smoby termékek európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Babázás nagyon fontos a gyerkőcök életében, hisz nagyon jó hatással van a kommunikációs képességeik és nyelvi készségeik fejlődésére. Smoby egy neves francia vállalat, mely elsőosztályú gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan alapanyagokból. Smoby játékok szintén nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia serkentésére, első pillantásra leveszik a csöppésgeket a lábaikról. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi kivitelezésre.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesign in France
Méretek57*38*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Teljes hosszúság38 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...