Mély babakocsi 44 csacska macska Smoby 32-42 cm játékbabának tolókar magassága 58 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Mély játék babakocsi 44 csacska macska a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán csodálatos gyerekjáték minden kislány részére 18 hónapos kortól. A babakocsiba 32-42 cm-es játékbaba fér el. A babakocsiban egy hasznos játékbaba kiegészítő rejlik, melyben a kis hӧlgyek a babájukat kültéren, beltéren egyaránt sétáltathatják. A hagyományos mély babakocsi tolókarjának magassága 58 cm. A babakocsi takarója 44 csacska macska motívummal lett díszítve. A kupolát cica tappancsok, farkincák és szivecskék teszik a játékot még vidámabbá, és a játékbaba védve lesz a kellemetlen időjárással szemben.  

A játék babakocsi alsó részében praktikus rakodótér található, mely ideális külӧnbӧző játékbaba kiegészítők és egyéb játékok tárolásához. A 44 csacska macska babakocsi egy valódi babakocsi élethű másolata, minőségi zöld kerekeken gurul, melyek a csöppség figyelmét is felkeltik. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, szívesen fürdetik, ӧltӧztetik, etetik, állomba ringatják vagy sétáltatják. A babakocsi tӧkéletes játékbaba kiegészítő minden kis hercegnő részére, aki  szereti sétáltatni babáját. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, illetve játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához. Méretei a terméknek 57*38*58 cm, a baba nem képezi részét a csomagnak. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek60*38*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Teljes hosszúság60 cm
Tolókar magassága55 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek