Fa mérleg Wooden Balance Eichhorn 9 kocka egyensúlyérzék fejlesztése

Termék leírása

Fa mérleg Wooden Balance a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű gyerekjáték fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Szines konyhai mérleg elsőosztályú faanyagból készült, felülete tapintásra sima, minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol. Összesen 9 különböző formájú és súlyú kocka tartozik a mérleghez, melyeken keresztül a kicsik elsajátitják a mérlegelés alapjait és megtanulják az egyes tárgyak súlyát összehasonlitani. Fa mérleg kiváló választás játékkonyhák mellé, de egymagában is remek szórakozást nyújt. Mérleg javitja a látást, térbeli orientációt, reflexeket, elősegíti a koordinációt, a koncentrációt és a motoros készségek fejlődését. 

A legkisebbeknek szánt fajátékok játékkonyhákhoz fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Egyedi mérleg serkentően hat a fantáziára és kreativitásra, gyerekek felöltve a kis kukták szerepét közelebb kerülnek a felnőttek világához. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően az elsőosztályú faanyagnak, nagyon sokáig a család kedvencei lesznek, akár több generációt is kiszolgálnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa mérleg kockákkal
  • egyensúly reflexek fejlesztésére
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek31*9*14,5 cm
Termék magassága14,5 cm
A csomagolás méretei40*32*40 cm
Tömeg686 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.