Mesekockák Cotoons Smoby formaillesztős alakzatokkal 12 darab zöld 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby Cotoons mesekockák egy gyönyörű játék tarka színben megfelelő gyerekeknek 12 hónapos kortól. A mesekockák élénk és tarka színben tündökölnek, a kedvelt Cotoons mesehősök képe rakható ki a kockákból. Minden egyes oldala a kockáknak más motívummal, más színben, más felülettel vannak kialakítva. Legkisebb gyerekek így nem csak a színeket ismerik meg, hanem a felületeket is, vagy kiemelkedő alakzatokat, ami nagyszerű a tapintási érzékenység és finom motorika fejlesztésére. Kockákhoz kis különböző formájú kockák is tartoznak (szivecske, négyzet, háromszög), melyeket a csöppség a nagyobb kockákba helyezhet. Csomagolsában 12 darab kockát és 12 alakzatot talál, melyek a nagyobb kockákba helyezhetőek. 

Készségfejlesztő játék a világban egyre elterjedt és populáris, hiszen nagyon pozitív hatással bírnak ezek a játékok a gyermek fejlődésére. Élénk színek és mesés motívumok felkeltik a gyermek figyelmét és serkentik fantáziáját, poztív hatást keltenek. A mesefigurák láttán a kicsik különféle kalandos történeteket találhatnak ki, így fejlesztve kreativitásukat. Különböző alakzatok és felületek fejlesztik a tapintási érzékenységet. Játékokkal való maniuláció alatt fejlődik a finom motorika, manuális készség, logikus gondolkodásmód. Készségfejlesztő kockák legkisebb gyerekeknek egy kitűnő oktató játék, mely nem hiányozhat egyetlen csöppség szobájából sem.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték lekerekített, hogy gyermekei a játékkal biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.