Mesekockák Cotoons Smoby funkciókkal 9 darabos 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby Cotoons mesekockák legkisebb gyerekeknek 9 darab műanyag kockából áll vidám színes képekkel a Cotoons sorozat mesefiguráival díszítve, melyek megfelelőek gyerekeknek 12 hónapos kortól. Minden egyes oldala a kockának más funkcionalitású, valamelyik oldal klasszikus építőkockaként funkcionál, más oldal különféle alakzatokkal, formákkal, képekkel van kivitelezve, melyekben a különféle formájú kockák belehelyezhetőek. Gyerek a kockákon lévő domborokkal finomítja a tapintását, a kockák forgatásával fejleszti finom motoros képességeit, képek kirakásával serkenti fantáziáját, képzelőerejét és logikus gondolkodásmódját.

Az alakzatok és képek megismerésén kívül a gyerkőc megtanulja megkülönböztetni a színeket és egyszerű tárgyakat, melyek körbevesznek minket. Kockák mozgó részei mozgatás esetén hangokat adnak ki, mely elszórakoztatja a kicsiket. Ez a készségfejlesztő játék legkisebb gyerekeknek - mesekockák, lenyűgözik a gyerekeket az első pillanattól fogva és hosszú ideig eljátszanak majd vele. Csomagolásban 9 darab klasszikus kocka és 8 kocka különféle alakzatban és színben kialakítva található. A kockákat díszített képek nem kopnak le, színek gyönyörűek és élénkek maradnak nagyon hosszú ideig. A kockák nagyon szép érdekes színkivitelezésben kaphatóak friss, vidám színekben.

Gyermek mesekockák lágy lekerekített élűek, ezért is biztonságos játékot nyújt legkisebbek részére. Kockák egészségre ártalmatlan és biztonságos anyagból készültek, melyek megfelelőek legkisebbeknek. Egyes kockák kirakása után aranyos képet adnak ki Cotoons mesefigurákkal a strandon a másik oldalon pedig mesefigurák zenei hangszerekkel köszönnek vissza. Smoby francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi kivitelezésben. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Méretei a gyermek kockáknak 30*22*6 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*22*6 cm
A csomagolás méretei32*6*24 cm
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Színszínpompás
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.