Mesekockák Cotoons Smoby formaillesztős alakzatokkal 12 darab narancssárga 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby Cotoons mesekockák legkisebb gyerekeknek 12 darab műanyag kockából áll vidám színes képekkel a Cotoons sorozat mesefiguráival díszítve, melyek megfelelőek gyerekeknek 12 hónapos kortól. Minden egyes oldala a kockának más funkcionalitású, valamelyik oldal klasszikus építőkockaként funkcionál, más oldal különféle alakzatokkal, formákkal, képekkel van kivitelezve, melyekben a különféle formájú kockák belehelyezhetőek. Kirakható vár, torony, csak a gyerek fantáziáján múlik, minden oldala a kockáknak más funkciót tölt be. Egyes kockában kis labda forog, máshol golyók vagy labirintus van kialakítva. Kockákhoz kis különböző formájú kockák is tartoznak (szivecske, négyzet, háromszög), melyeket a csöppség a nagyobb kockákba helyezhet.

Gyerek a kockákon lévő domborokkal finomítja a tapintását, a kockák forgatásával fejleszti finom motoros képességeit, képek kirakásával serkenti fantáziáját, elképzelőerejét és logikus gondolkodásmódját. Az alakzatok és képek megismerésén kívül a gyerkőc megtanulja megkülönböztetni a színeket és egyszerű tárgyakat, melyek körbevesznek minket. Ez a készségfejlesztő játék legkisebb gyerekeknek - mesekockák, lenyűgözik a gyerekeket az első pillanattól fogva és hosszú ideig eljátszanak majd vele. Csomagolásban 12 darab klasszikus kocka és 12 kocka különféle alakzattal és színben kialakítva található. A kockákat díszített képek nem kopnak le, színek gyönyörűek és élénkek maradnak nagyon hosszú ideig. Gyermek mesekockák lágy lekerekített élűek, ezért is biztonságos játékot nyújt legkisebbek részére.

Kockák egészségre ártalmatlan és biztonságos anyagból készültek, melyek megfelelőek legkisebbeknek. Egyes kockák kirakása után aranyos képet adnak ki Cotoons mesefigurákkal. Smoby francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi kivitelezésben. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Méretei a gyermek kockáknak 28*18*4 cm. A kockák narancssárga, sárga és zöld színekben tündökölnek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek28*18*4 cm
A csomagolás méretei24*34*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,90 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek