Meteorológiai állomás időjárás-előrejelzés Weather Kit minden házikóhoz Smoby szélcsengő szélmérő és esőmérő 24 hó-tól

Termék leírása

A francia Smoby gyártó Weather Kit időjárás-előrejelző állomása kiváló ajándék fiúknak és lányoknak 2 éves kortól. Az időjárás megfigyelésére szolgáló egyedi készlet egy szélsebességmérőt, amely a szél irányát és sebességét mutatja, egy esőmérőt az eső mennyiségének meghatározásához és egy szélcsengőt tartalmaz, amely hangjelzéssel figyelmezteti a gyermeket a szél erősségére. Az időjárásjelzők minden Smoby házikóra rögzíthetők, és ezzel új lehetőségeket kínálnak a kicsik számára. A kis meteorológusok játék közben megtanulják megfigyelni a természeti ciklusokat, valósághű élményekkel gazdagodnak, és pozitív kapcsolatot alakítanak ki a természettel.

A gyermekmeteorológiai készlet erős és strapabíró műanyagból készült, lekerekített élekkel, maximális biztonságot biztosítva a gyerekeknek játék közben. A szerepjátékok során közelebb kerülnek a felnőttek világához, felelősségtudatra tesznek szert. Megtanulják a meteorológiai eszközök működését, fejlesztik logikus gondolkodásukat és képzelőerejüket. Együtt játszhatnak testvéreikkel, barátaikkal, együtt elemzik az időjárást, fejlesztik kommunikációs készségeiket és képességeiket. A meteorológiai készlet egyszerűen rögzíthető a Smoby házak tetejére.

Smoby egy neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, tartós és egyben lágy, bársonyos az érintésre. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért is a Smoby játékok megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Smoby gyerekjátékok vidám és élénk színkivitelezése nagyon jó hatással van a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei19*10*26 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.