Mikró hanggal és fénnyel Tefal Electronic Microwave Smoby elektronikus croissant és "cric-crac" gomb szürke-oliva

Termék leírása

Elektronikus mikrohullámú sütő Tefal Microwave a francia Smoby vállalat műhelyéből egy valósághű kiegészítő játékkonyhákba, melyre minden kis szakácsnak szüksége van már 3 éves kortól. Dizájnos mikrohullámú sütő nagyon szép szürke-fehér színkombinációban pompázik olivazöld részletekkel kiegészítve, hang és fényfunkciókkal fogja a kicsiket szórakoztatni, így a szakácsos szerepjáték még valósághűbb lesz számukra. Csomag részét képezi a croissant tányéron, mely a mikróban való felmelegítésre vár. A játékot még izgalmasabbá a Cric-crack hangot hallató mechanikus gomb teszi. 

Mikrohullámú sütő nagy örömet szerez minden gyerkőcnek, akik szívesen öltik magukra a kis szakács szerepét. A mikró szinte elválaszthatatlan része lesz a konyhának. Azokkal a játékokkal való szórakozás, amelyek valódi konyhai kiegészítők mása, a kicsik megismerkednek helyes használatukkal, közben fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. Játék közben szintén fejlődik a gyerekek kommunikációs képessége és egészséges önbizalmuk. Méretei a terméknek 24*13*19 cm, 2x AA/LR6 elem nem képezi a csomag részét.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*13*19 cm
Termék magassága19 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Tömeg642 g
Note2x LR6/AA mignon not battery included
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.