Mikrofon állvánnyal Kally's Mashup Smoby 3in1 kompatibilis multimédiás lejátszókkal karaokéval és különböző hang- és fényeffektekkel 5 évtől

Termék leírása

Minőségi gyermek mikrofonok rengeteg funkcióval kínálatunkban. Gyermek mikrofon állvánnyal Kally´s Mashup Nickelodeon hanggal és fénnyel megfelelő azon kislányok részére már 5 éves kortól, akik szívesen énekelgetik kedvenc dalaikat közönség előtt. Karaoke mikrofon csodás rózsaszín kivitelezésben a népszerű Kally´s Mashup tv sorozat motívumával minden kislánynak nagy örömet szerez, aki ennek a sorozatnak a rajongója. Teljes magassága a karaoke mikrofonnak az állvánnyal együtt 120 cm. Karaoke mikrofonhoz elektronikus modul is tartozik, melyen a hangerő is szabályozható, illetve különböző hangeffektekkel és karaokeval is ki van egészítve. 

Elektronikus modul nem csupán az állványhoz köthető, hanem a mikrofonnal külön is használható. Karaoke készlet mobiltelefonhoz is köthető, melyet az arra kijelölt helyre szükséges helyezni, összeköti gyermeke a modullal és máris kedvenc dalait énekelheti kis dalos pacsirtája. Mikrofon kompatibilis különböző multimédiás lejátszókkal, az egész készlet 4xAA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek44*37*120 cm
Termék magassága90 - 120 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 4 x AA/LR6 1.5V not included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.