Mikrofon Star Party headset Smoby

dallamokkal és tapssal 4 évtől

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Játékhangszerek Termék kódja: SM27430
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron
A kívánságok listájába
Termék leírása

Gyermek mikrofon Star Party headset egy ideális játék kis tehetséges énekesnője részére, aki szívesen énekelget és elszeretné indítani sztárságát. Smoby mikrofont kis énekesnője az övére erősítheti és igazi sztárnak érezheti magát. Kislányos játék stílusos rózsaszín-szürke színkombinációban tündököl. Zenei mikrofon örömet szerez kislányok részére 4 éves kortól, akik szeretnek énekelni és zene az életük. A koncert atmoszféráját a 4 dallam, 8 ritmus és taps alapozza meg. A taps a kis énekesnő sikeres fellépése után fogja megörvendeztetni hercegnőjét.

Smoby gyermek mikrofon Star Party nagyon minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Mikrofon gyerekeknek tartalmaz 3 gombot, melyekkel kis énekesnője saját énekét tudja kellemesebbé varázsolni speciális és hasznos effektekkel. Smoby játékok műanyagja erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy gyermekei a játék közben maximális biztonságban legyenek.

A Smoby játékok színei fejlesztik a gyermek elképzelőerejét és fantáziáját. Felkelti minden kis gyerkőc figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby francia elismert vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik egyedi gyerekjátékok gyártásában a legjobb minőségben csemetéi részére. A termék megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFranciaország
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színrózsaszín

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...