Mikrofon Star Party headset Smoby dallamokkal és tapssal 4 évtől

Termék leírása

Gyermek mikrofon Star Party headset egy ideális játék kis tehetséges énekesnője részére, aki szívesen énekelget és elszeretné indítani sztárságát. Smoby mikrofont kis énekesnője az övére erősítheti és igazi sztárnak érezheti magát. Kislányos játék stílusos rózsaszín-szürke színkombinációban tündököl. Zenei mikrofon örömet szerez kislányok részére 4 éves kortól, akik szeretnek énekelni és zene az életük. A koncert atmoszféráját a 4 dallam, 8 ritmus és taps alapozza meg. A taps a kis énekesnő sikeres fellépése után fogja megörvendeztetni hercegnőjét.

Smoby gyermek mikrofon Star Party nagyon minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Mikrofon gyerekeknek tartalmaz 3 gombot, melyekkel kis énekesnője saját énekét tudja kellemesebbé varázsolni speciális és hasznos effektekkel. Smoby játékok műanyagja erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy gyermekei a játék közben maximális biztonságban legyenek.

A Smoby játékok színei fejlesztik a gyermek elképzelőerejét és fantáziáját. Felkelti minden kis gyerkőc figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby francia elismert vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik egyedi gyerekjátékok gyártásában a legjobb minőségben csemetéi részére. A termék megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFranciaország
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.