Mikrofon kicsi Kally's Mashup Nickelodeon Smoby audiolejátszókkal kompatibilis 4 dallammal és hangeffekttel 5 éves kortól

Termék leírása

A Kally´s Mashup Nickelodeon mikrofon a francia Smoby gyártó pompás zenei kiegészítője, amely elsősorban kislányoknak 5 éves kortól ajánlott. A rózsaszín mikrofon segítségével a kis énekesnők fejleszthetik tehetségüket. A háromgombos mikrofont a Kally´s Mashup felirat ékesíti ezzel utalva a népszerű sorozatra, amelyben a hősnő szintén szeretne felcsillanni az énekesek sorában. A mikrofon 4 dallammal és különböző hangeffektekkel, beleértve a tapsot is, nyeri el a kislányok tetszését és éveken át elszórakoztatja őket. A mikrofon ráadásul audiolejátszókkal is kompatibilis, így lehetőség van tetézni a szórakozást.

A mikrofon fejleszti a gyerekek zenei érzékét, kommunikációs készségeit, szóbeli kifejezést ezzel építi a saját önbizalmát. A játék 2 x AA/LR6 elemmel működik, melyek a csomag tartalmát képezik. A mikrofon 20 cm hosszú és tökéletesen beleillik a gyerekek kezébe. A francia Smoby gyártó minőségi és ellenálló gyerekjátékokat gyárt. A játékok műanyaga tapintásra nagyon kellemes, színei ösztönzik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. A termékek gyártása szigorú ellenőrzés alatt áll, így a végtermék megfelel a legmagasabb biztonsági elvárásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20*6*6 cm
Termék magassága20 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.