Mikrohullámú sütő elektronikus Tefal Elec Micro Wave Smoby hanggal fénnyel és két kiegészítővel

Termék leírása

Elektronikus játék mikrohullámú sütő Tefal a francia Smoby vállalat műhelyéből egy valósághű kiegészítő játékkonyhákba, melyre minden kis szakácsnak szüksége van már 3 éves kortól. Dizájnos mikrohullámú sütő elegáns piros színben hang és fényfunkciókkal fogja a kicsiket szórakoztatni, így a szakácsos szerepjáték még valósághűbb lesz számukra. Csomag részét képezi a croissant tányéron, mely a mikróban való felmelegítésre vár. A játékot még izgalmasabbá a Cric-crack hangot hallató mechanikus gomb teszi. 

Mikrohullámú sütő nagy örömet szerez minden gyerkőcnek, akik szívesen öltik magukra a kis szakács szerepét. A mikró szinte elválaszthatatlan része lesz a konyhának. Azokkal a játékokkal való szórakozás, amelyek valódi konyhai kiegészítők mása, a kicsik megismerkednek helyes használatukkal, közben fejlődik finom motorikájuk, koordinációjuk, fantáziájuk és elképzelőerejük. Játék közben szintén fejlődik a gyerekek kommunikációs képessége miközben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a terméknek 24*13*19 cm, 2x AA/LR6 elem a csomag részét képezi.

A neves francia Smoby vállalat minőségi és egyedi külcsínben pompázó és funkcionalitással bíró gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Piacvezető vállalat termékei mind minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*13*19 cm
A csomagolás méretei14*26*19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.