Kisautó pull back lendkerekes meghajtással Mini Bobby Car Neo Big piros, kék, szürke vagy rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Kisautó pull back lendkerekes meghajtással Mini Bobby Car Neo a német BIG vállalat műhelyéből kiváló ajándék minden gyerkőc részére, de főleg a kisfiúknak szerez örömet már 12 hónapos kortól. Felhúzható kisautó pontos mása a BIG Bobby Car Neo klasszikus bébitaxinak. Kis versenyautó precíz részletekkel piros, kék, szürke vagy rózsaszín színekben választható. Az adott ár 1 darab terméket takar, így a rendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy milyen színben kéri a kisautót. Hagyományos felhúzható lendkerekes autóról van szó. Működése nagyon egyszerű, csak hátra kell húzni, elengedni és már indulhat is az asztali versenyfutam. 

Mivel a BIG márka ad termékei biztonságosságára, a felhasznált alapanyagok egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatók, tehát természetbarátok. Ne aggódjon, ha gyermeke szájába veszi a kisautót – a minőségi anyagoknak köszönhetően semmilyen ártalmas anyag sem szabadul fel. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termékek biztonságosságát a gyerekek számára. A Mini Bobby Car Neo játék kisautó minden éle lekerekített, így minimumra csökken a sérülés veszélye. Játszadozás közben fejlődik a kicsik finom motorikája, fantáziája és elképzelőereje.  A BIG játékokat független intézményekben tesztelik, és kiemelik a termékek minőségét. 

A BIG német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek7*5*5 cm
Termék magassága5 cm
Teljes hosszúság7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,06 kg
Színmodrá,ružová,červená,šedá
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.